Živí mrtví 3: Bezpečí za mřížemi

Komiks v rámci spolupráce zaslán @crew_komiks. Děkuji!


Hele, pamatujete, jak jsem u dvojky psala, že mi Lori neleze na nervy? Měla jsem zaklepat. Očividně s ní začínají dost cloumat hormony a je to k nevydržení. Já chápu, že čekat dítě uprostřed zombie apokalypsy není úplně cool, ale notak.
Stejně tak asi není úplně nejlepší nápad přijmout do své party čtyři náhodné vězně, jelikož jsou zaprvé cizí a zadruhé, nejsou ve vězení za kradení lízátek, sakra.


Autor si začal pěkně pohrávat s psychikou postav a jde vidět, jak napjatá situace všechny tlačí do limitů. Psychika některých postav už praská a nahání je k samému okraji, kdy už čtenář i přemýšlí, jestli dané postavě úplně nepřeskočilo. Ale ruku na srdce, nikdo nemá scénář přežití zombie apokalypsy. Kdo ví, jestli my sami bychom věděli, jak se správně chovat, vzhledem k množství filmů, knih a komiksů.


Autor začíná dost přitvrzovat, co se týče nechuťáren a vyvražďovacích scén, stále to ale není hlavní část děje, což je jen dobře. Dle mého by bylo super některé scény obohatit například o červenou barvu krve, která by na černobílém podkladu skvělé vynikla.


Hodnocení: 4/5 

Komentáře

Oblíbené příspěvky